Veiligheid

Een kennismashup

Over deze site

Mashup?

Een kennisblog en kennismashup over veiligheid, nu nog in bèta, want er zullen zeker nog nieuwe items worden toegevoegd. De nieuwsfeeds werken steeds beter, de meeste grote nieuwssites worden gefilterd op onder andere veiligheid en crisisbeheersing. Weet je nog een interessante nieuwssite over veiligheid, of mis je belangrijke berichten, neem vooral contact op. Ik ben ook benieuwd wat bezoekers van deze site vinden en wellicht iets anders hebben toe te voegen. Je mag een reactie achterlaten, een e-mail sturen naar info.veiligheid@gmail.com of je feedback hier posten: feedback. Vergeet ook vooral niet dat we ook aanwezig zijn op twitter, klik hier voor het @volgveiligheid profiel.

Wat zal er voornamelijk worden gepost? Nieuwsitems, maar ook interessante publicaties op overheids- en wetenschappelijk niveau. De nadruk zal liggen op externe veiligheid. Het doel is om een kennismashup voor veiligheid te presenteren.

Opbouw?

De site is opgebouwd uit vier kolommen. In de linkerkolom staan de blogposts, de twee middelste kolommen bevatten automatische gegenereerde content. Vooralsnog Tweets en Veiligheidsnieuws.

De tweets bestaan uit de periodiek veranderdende iTweet en de de vaste Tweet op veiligheid. Nieuws wordt verzameld van verscheidene nieuwssites, binnenkort zullen hier de bronnen te vinden zijn.

Veiligheid2.0?

Sociale netwerken spelen een groter wordende rol binnen veel disciplines. Ook in de veiligheid is er steeds meer activiteit binnen sociale netwerken, blogs en kennissites. Experts en geïnteresseerden verenigen zich op Ning en LinkedIn en communiceren via Twitter. Ook een kennisblog is een deel hiervan.

Keywords?

kennis, blog, nieuws, mashup, veiligheid, veiligheid2.0 en crisisbeheersing.

Wil je ook ook een site als deze?

Neem dan vooral contact op!

Advertenties

No comments yet»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: